اقامت نیوزیلند

مهاجرت به نیوزلند

ارزیابی آنلاین

آب و هوا
لیست مشاغل مورد نیاز دولت استرالیا
برای اخذ اقامت دائم استرالیا از طریق تخصص و مهارت ، ابتدا بایستی مطمئن شویم شغل شما در لیست های مشاغل مورد نیاز این کشور ( لیست MLTSSL و STSOL ) که از طرف اداره مهاجرت تهیه و اعلام می شود ، وجود دارد .
 
این لیست ها معمولا سالی 1 یا 2 بار بازنگری می شود .

** لیست قابل مشاهده فعلی جدیدترین لیست اعلام شده از طرف
اداره مهاجرت استرالیا می باشد .

 
اداره مهاجرت استرالیا دارای 2 لیست از مشاغل مورد نیاز می باشد ، لیست Medium and Long-term Strategic Skills List (MLTSSL) مشتمل است بر مشاغلی که همه ایالتها به آنها نیاز داشته و از ارزش شغلی بالاتری برخوردار می باشند ، در نتیجه اگر شغل شما در این لیست وجود داشته باشد می توانید در صورت داشتن باقی شرایط برای اقامت فدرال ( ویزای کلاس 189 ) اقدام نماید و بدین ترتیب به هیچ شخص یا ایالتی وابسته نخواهید شد.
همچنین حسب قوانین جدید اگر شغل شما در این لیست می باشد و نیز دارای اقوام درجه یک در استرالیا هستید آنگاه می توانید برای اقامت مشروط با اسپانسر فامیل (ویزای کلاس 489 فامیلی) اقدام نمایید .
اگر شغل شما در این لیست باشد و ایالتی هم آنرا در لیست مشاغل مورد نیاز خود اعلام نیاز کند آنگاه می توانید برای ویزای کلاس 489 یا 190 نیز اقدام نمایید .
 
لیست Short-term Skilled Occupation List (STSOL)  شامل مشاغلی متفاوتی از لیست MLTSSL می باشد و متقاضیانی که شغلشان در این لیست وجود داشته باشد ، بایستی الزاما توسط یکی از ایالات اسپانسر شوند.(ویزای کلاس 489 ایالتی یا
کلاس 190
) ، یعنی مشاغل مشروحه در این لیست نمی توانند برای ویزای کلاس 189 یا 489 فامیلی اقدام نمایند .

در هر دو لیست فوق مواردی هم بصورت استثناء اعلام شده است که در قسمت اخبار به آنها اشاره کرده ایم .
 
جهت رویت لیست های مشاغل بایستی عضو سایت باشید، برای عضویت اینجا را کلیک نمایید.