اقامت نیوزیلند

مهاجرت به نیوزلند

ارزیابی آنلاین

آب و هوا
سوالات متداول

  

سوال: اگر زوجی بعنوان توریست وارد استرالیا شوند وآنجا بچه دار شوند یعنی بچه آنها در استرالیا به دنیا بیاید آیا بچه انها تابعیت استرالیا را دارا خواهد شد؟
پاسخ: قوانین اخذ تابعیت استرالیایی از طریق تولد به این ترتیب می باشد. الف- همه بچه هایی که قبل از بیستم آگوست 1986 در استرالیا متولد شده اند ملیت استرالیایی خواهند داشت. ب- بچه هایی که بعد از آگوست 1986 در استرالیا متولد می شوند در صورتی ملیت استرالیا را خواهند گرفت که در زمان تولد یکی از والدینشان دارای تابعیت استرالیایی و یا اقامت دائم استرالیا باشد. ج- اگر بچه ای در استرالیا متولد شود که والدین وی تابعیت استرالیا و یا اقامت دائم استرالیا را نداشته باشند، در صورتیکه که این بچه تا سن ده سالگی بیشتر عمر خود را در استرالیا زندگی کند تابعیت استرالیا را خواهد گرفت. (توضیح ما در مورد قسمت ج: اگر والدین این بچه تابعیت نداشته باشند پس چگونه بتوانند 10 سال در استرالیا در کنار فرزندشان بمانند تا فرزند تابعیت بگیرد؟ خود بچه با چه ویزایی بماند؟ به نظر می رسد که این مورد بیشتر برای فرزند پناهندگان قابل استفاده است که 10 سال بلاتکلیف در استرالیا منتظر اخذ اقامت بمانند تا اینکه فرزندشان تابعیت را بگیرد.) پس برای اینکه فرزندتان تابعیت استرالیا را دریافت نماید زمان تولد فرزند با ویزاهای کوتاه مدت به استرالیا سفر نکنید.

سوال: در صورتی که یک زوج بدون فرزند که هر دو مهندس و شاغل هستند بخواهند مهاجرت کنند، آیا هر دو آنها باید تقاضای اقامت کنند یا خیر؟

پاسخ: جهت مهاجرت به استرالیا از طریق مهارت و تخصص، کافی است که یکی از افرا خانواده شرایط لازم را جهت مهاجرت داشته باشد. باقی افراد خانواده نیز اقامت را کسب خواهند نمود.

 سوال: اسپانسرهای ایالتی در حدود چه مبلغی از مهاجر انتظار تمکن مالی دارند و اگر خودشان شرایط کار و زندگی را هموار میکنند چرا باید آنها را نسبت به وضعیت مالی مناسب متقاعد کرد؟
پاسخ: لطفا به این نکته تا حد ممکن توجه داشته باشید. همه افرادی که اسپانسر ایالتی دریافت کرده اند و یا فرمهای اخذ اسپانسر ایالتی را پر نموده اند به وضوح دیده اند که زمانی که ایالت مربوطه پاسخ درخواست اسپانسرشیپ شما را مثبت می دهد به صورت تاکیدی در زیر برگه گواهی اسپانسر شیپ می نویسد که "این ایالت هیچ گونه مسولیتی در رابطه با پیدا کردن کار برای شما نخواهد داشت و این شخص شما هستید که باید جهت پیدا کردن کار تلاش نمایید!" واضح تر از این هم نمی توانستند این مورد را عنوان نمایند. پس ایالت شرایط کار و زندگی را هموار نمی نماید. البته با مطالبی که در سایتهای اینترنتی از جمله سایت خودمان در رابطه با اخذ اسپانسر ایالتی عنوان گردیده است بعضی اوقات چنین سوء تفاهمی پیش می آید که ایالت شرایط کار و زندگی را فراهم می آورد. پس اجازه دهید موضوع را به این صورت توضیح دهیم. ایالتهای اسپانسر شونده، با تجزیه و تحلیل ها و آمارگیری های شغلی که در ایالت خود انجام می دهند درمی یابند که در یک مقطع زمانی خاص به چه متخصصهایی در ایالت خود نیاز دارند و اسپانسر مهاجرینی می شوند که دارای این تخصصها باشند. اداره مهاجرت استرالیا از آنجا که می داند ایالتی در استرالیا خواهان تخصص این دسته از مهاجرین می باشد، درخواست آنها را جهت اخذ اقامت استرالیا زودتر پاسخ خواهد داد. اما ایالت مربوطه هم می خواهد مطمئن باشد که این افراد واقعا از نیروی تخصصی خود در ایالت آنها استفاده خواهد نمود. پس ایالت از مهاجرین خواهد خواست که قبل از ورود نشان دهند که توانایی گذراندن امور زندگی خود را در صورت کار پیدا نکردن خواهند داشت. معمولا مبلغی که باید به این ایالتها توسط پرینت بانکی نشان داده شود بین 20000 تا 30000 دلار استرالیا بسته به ایالت و تعداد نفرات خانواده مهاجر متغیر می باشد. البته که معمولا همه ایالتها دارای تیمی سازماندهی شده می باشند که به شما جهت پیدا کردن کار و مسکن و آداپته شدن در محیط جدید کمک خواهند نمود اما با همه این احوال مسئولیت اصلی با خود شما می باشد.

سوال: برای یک زوج مهندس با سابقه کاری مناسب که صلاحیت مهاجرت را هم داشته باشند و مدارک آن­ها مثبت ارزیابی شده و مدرک آیلتس هم دارند و جهت مکالمه و مصاحبه کاری هم مشکلی نداشته و اسپانسر ایالتی هم داشته باشند، حدودا چقدر طول میکشد تا کار مناسب پیدا کرده و هزینه های زندگی خود را تامین کنند و آیا اسپانسر از قبل کاری برای آنها در نظر میگیرد یا باید مدتی را صرف یافتن کار با هزینه شخصی کنند؟
پاسخ: برای چنین زوجی پیشنهاد دفتر این می باشد که پس از ارسال مدارکشان به اداره مهاجرت استرالیا و در مدت زمانی که منتظر پاسخ اداره مهاجرت استرالیا می باشند که معمولا در یافت پاسخ اداره مهاجرت بین یک تا دو سال بسته به شرایط فرد طول خواهد کشید، سعی نمایند تا پایه های اولیه پیدا نمودن یک شغل مناسب در استرالیا را از همین ایران پی ریزی نمایند. پیدا کردن کار در استرالیا زمانی که خود شما هنوز در ایران هستید ممکن است بسیار سخت و غیر قابل تصور باشد. اما این را بدانید که یک سال یا دو سال در پی یک شغل گشتن برای یک مهندس زمان کمی نیست و بیهوده و بی نتیجه نخواهد بود مخصوصا اگر بتوانید به صورت اصولی و حرفه ای چنین کاری را انجام داده و کار فرماهای استرالیایی را به خود جذب نمایید. ما می دانیم که چنین زوجی به هر قیمتی به امید اینکه در استرالیا کار گیر خواهد آمد موقعیت شغلی و اجتماعی خود را در ایران رها نخواهد نمود. پس چه بهتر که تلاش خودتان را بنمایید تا اگر هم از ایران نتوانستید قبل از مهاجرت به استرالیا شغلی در استرالیا پیدا نمایید، حد اقل بدانید که در بدو ورود به استرالیا قرار است با سه یا چهار کارفرما که بصورت بالقوه روی شما حساب باز می نمایند صحبت نمایید که قدمهای نهایی عقد قرارداد کاری در استرالیا برداشته شود نه اینکه تازه پس از ورود به استرالیا بخواهید 6 ماه یا یک سال اول را صرف کاری کنید (جستجو جهت پیدا نموده کارفرمای احتمالی) که در همین ایران هم می توانستید آن کار را انجام دهید. پس پاسخ به سوال شما این است که اگر در همین ایران هیچ تلاشی در این زمینه انجام نداده باشید بعید نیست که 6 ماه تا یک سال طول بکشد که یک کار مرتبط در استرالیا پیدا نمایید حتی با شرایط خوب شما.

سوال: میخواستم بدونم داشتن بیمه برای سابقه الزامی هست یا تایید کارفرما کافیه؟

پاسخ: این سوال جزء سوالهایی است که ما روزانه بصورت روتین بارها به آن پاسخ می دهیم. هموطنان عزیزی که قصد مهاجرت به استرالیا از طریق مهارت و تخصص را دارید. لطفا در نظر داشته باشید که اگر اداره مهاجرت استرالیا روی سوابق بیمه ما ایرانیها تاکید می کند تنها و تنها به این دلیل است که طی چند سال گذشته دریافته است که سازمان بیمه ما به قول خودمان دارای چفت و بست محکمی می باشد. هموطنان بسیار زیادی در سالهای اخیر بدون داشتن سابقه بیمه و حتی سابقه کار واقعی، توسط سوابق کاری ساختگی به استرالیا مهاجرت نمودند و هنوز هم این کار را انجام می دهند. ما قضاوتی روی درست یا نا درست بودن این کار نداریم. برای ما به عنوان وکیل شما مهم این است که در صورت بروز مشکل بتوانیم از پرونده شما دفاع نماییم. از دید ما اگر سابقه کار شما واقعی باشد ولی اداره مهاجرت استرالیا صرفا به دلیل نداشتن بیمه پرونده شما رد نماید باید اداره مهاجرت را متقاعد نمود که حق شما دارد پایمال می گردد و در صدد رفع مشکل بود. اما اگر شما سابقه بیمه نداشته باشید و اداره مهاجرت هم از محل کار شما به هر نحوی استعلام بگیرد و با شواهد به ما که وکیل شما می باشیم اثبات نماید که سابقه کار شما ساختگی است، در آن زمان ما طبق قوانین وکلای مهاجرتی استرالیا حق دفاع از پرونده شما را نخواهیم داشت. پس مهم صحت مدارک شما می باشد. اگر مدارک شما صحت داشته باشد نداشتن بیمه را با مواردی از قبیل اثبات حقوق دریافتی، قراردادهای کاری و ...... می توان جبران نمود. یک پرونده محکم، حرفه ای، منظم و واقعی اما بدون بیمه از دید ما و اداره مهاجرت استرالیا از یک پرونده ضعیف ولی دارای بیمه شانس خیلی بیشتری جهت پذیرفته شدن را دارد. پس خودتان را جای فردی بگذارید که می خواهد سوابق کاری شما را چک نماید (معمولا به این افراد کیس آفیسر گفته می شود). اگر بیمه نداشته باشید، فیش حقوقی هم نداشته باشید، قرارداد کاری هم نداشته باشید، گواهی اشتغال شما هم خوب تنظیم نشده باشد، محل کارتان هم جواز فعالیت نداشته یا اصلا بر چیده شده و در حال حاضر وجود خارجی نداشته باشد آن کیس آفیسر بر چه اساسی گواهی اشتغال شما را بپذیرد؟ اما اگر همه موارد بالا را داشتید ولی تنها مشکل بیمه بود خیلی غیر منطقی است که کیس آفیسر پرونده شما را رد نماید. پیشنهاد ما این است که قبل از ارسال مدارک به اداره مهاجرت سهل انگاری نکنید، تا حد ممکن طوری پرونده خود را تنظیم نمایید که فکر تردید در مورد صحت آن به ذهن کیس آفیسر نزند. سهل انگاری باعث خواهد شد همه زحمتها و هزینه هایی که پرداخت می نمایید بی نتیجه بماند.

سوال: آیا وکیل باعث تسریع در روند اخذ اقامت استرالیا و مهاجرت به استرالیا می گردد؟
پاسخ: داشتن وکیل به طور مستقیم باعث تسریع در روند اخذ اقامت استرالیا و مهاجرت به استرالیا
نمی گردد اما به طور غیر مستقیم بسیاری از اوقات باعث صرفه جویی در وقت و جلوگیری از اتلاف وقت می گردد که این امر به نوبه خود باعث تسریع در روند اخذ اقامت و مهاجرت می گردد. توجه داشته باشید که اگر وکیل یا مشاور با تجربه ای به شما جهت نحوه آماده سازی مدارک، CDR برای مهندسین ، RPL برای مهارتهای کامپیوتری، گزارش کارورزی برای افراد فنی حرفه ای و تنظیم و تهیه مدارک و سوابق کاری مورد نیاز برای همه مشاغل کمک نماید و همچنین شما را در امور ارسال مدارک، حواله ارز، گرفتن نامه و سوابق مورد نیاز مثل اخذ سوابق بیمه و ... از مر اجع قانونی یاری کند به مقدار قابل توجهی از اتلاف وقت شما جلوگیری نموده است. البته موارد فوق تنها جزء کوچکی از وظایف وکلا و مشاورین می باشد. شما زمانی نقش اصلی وکیل خود را به طور واضح احساس خواهید نمود که به هر دلیل روند پرونده شما در سازمان ارزشیابی مدارک و اداره مهاجرت با مشکل مواجه گردد. در این زمان است که داشتن یک وکیل خوب می تواند در رفع مشکلات و چرخاندن اوضاع به سمتی که شما را به هدف برساند بسیار ارزشمند باشد. وکلای ما تا مطمئن نباشند که پرونده شما بی عیب و نقض است آن را به سازمانهای ارزشیابی مدارک و یا اداره مهاجرت ارسال نخواهند نمود و در صورتی هم که پرونده به هر دلیل با مشکل مواجه گردد تمامی توان خود جهت پشتیبانی از شما و رفع مشکل را به کار خواهند گرفت.


سوال:تفاوت اقامت استرالیا با ملیت استرالیایی در چیست؟

پاسخ: بین داشتن اجازه اقامت دائم استرالیا و تابعیت استرالیا تفاوت وجود دارد:
اقامت دائم  به این معنی است که شما می توانید به لحاظ زمانی به صورت نامحدود در استرالیا اقامت، کار و تحصیل نمایید. اما دارای تابعیت و پاسپورت ایرانی خواهید بود و در استرالیا حق رای نخواهید داشت. برای تحصیل در بعضی از دانشگاه های استرالیا نیز باید همانند دانشجویان غیر استرالیایی به همان میزان شهریه پرداخت نمایید. در ضمن در دو سال اول زندگیتان در استرالیا از حقوق بیکاری برخوردار نخواهید بود. اما اگر 4 سال در استرالیا زندگی نمایید می توانید درخواست تابعیت استرالیایی نمایید. تابعیت استرالیا به این معنی می باشد که شما ملیت استرالیایی خواهید داشت و به شما پاسپورت استرالیایی داده خواهد شد. جدیدا دولت استرالیا از افرادی که درخواست تابیعت استرالیا می نمایند یک امتحان شهروندی می گیرد و اگر در این امتحان قبول شدند شهروند استرالیا شناخته خواهند شد.

برای اغلب افراد مقیم دائم
، اولين گام در راه شهروند (تابع) استراليا شدن گذراندن امتحان شهروندی (تابعيت) است. برای اينکه جهت اين آزمون آماده شويد بايد کتاب مرجع شهروندی را مطالعه نمایید. وقتی که در اين امتحان کامياب شديد و ساير شرايط لازم برای شهروندی استراليا و ازجمله شرط زندگی در استراليا برای مدت تعيين شده و پيشينۀ خوب را داشتيد، آنوقت می بايست تقاضای خود را مبنی بر شهروندی استراليا تسليم کنيد. اگر درخواست شما موفق بود، از شما دعوت خواهد شد تا در جشن شهروندی شرکت کنيد. در اين جشن اغلب متقاضيان بزرگسال موظف هستند که قبل از آنکه شهروند استراليا بشوند تعهد پايبندی Pledge of Commitment بدهند.

بعد از اخذ تابعيت استراليا می توانيد درخواست گذرنامۀ استراليائی بنمائيد. اگر تابعيت کشور ديگر را (ایران) علاوه بر تابعيت استراليا حفظ ميکنيد ، برای ورود به و خروج از استراليا بايستی از گذرنامه استراليائی خود استفاده نمائيد. برای شهروندان استراليا که سن آنان 18 سال به بالا باشد ثبت نام برای دادن رأی اجباری است. هنگام شرکت در جشن شهروندی استراليا فرصت برای ثبت نام خواهيد داشت. اگر 17 ساله هم باشيد می توانيد ثبت نام کنيد تا وقتی به 18 سالگی رسيديد بتوانيد رأی بدهيد.

سوال: میزان نسبی حقوق در استرالیا چه قدر است؟

پاسخ: برای کسب اطلاعات از میزان درآمد با توجه به شغل شما به سایت زیر مراجعه فرمایید:   www.joboutlook.gov.au